Kikhernemuhennos

Silppua valkosipuli ja chili, kuullota oliiviöljyssä kunnes pehmenneet ja maut irronneet.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää purkillinen kikherneitä, raasta joukkoon sitruunan kuori ja purista sen jälkeen sekaan sitruunan mehu.

Hauduta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.

Survo muutama kikherne kattilan seinää vasten ja sekoita "tahnamaiseksi" ja anna hautua vielä muutama minuutti.

Tarjoile vaikka paistetun kanan kylkiäisenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Zipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle56g73kcal3.7g11.3g1.7g2.8g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 17g4.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g202kcal8.2g24.8g7.8g6.2g
Valittu annoskoko84g101kcal4.1g12.4g3.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna42g51kcal2.1g6.2g2g1.6g
Arvot/100g100g121kcal4.9g14.8g4.7g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218503