Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g61kcal0.8g3.6g4.4g1.4g
Valittu annoskoko84g31kcal0.4g1.8g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g15kcal0.2g0.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g37kcal0.5g2.2g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839