Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)38g51kcal7.6g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g209kcal17.2g5.6g12.8g0.8g
Valittu annoskoko84g104kcal8.6g2.8g6.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g52kcal4.3g1.4g3.2g0.2g
Arvot/100g100g125kcal10.3g3.3g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883