Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 56g81kcal9g0g5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl23g76kcal0.4g0.7g7.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g325kcal19g3.8g25.8g0g
Valittu annoskoko84g162kcal9.5g1.9g12.9g0g
Annoskoko puolitettuna42g81kcal4.8g1g6.5g0g
Arvot/100g100g194kcal11.3g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502