Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki416g233kcal35.4g20.8g0.8g0g
Hermesetas -neste8.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.8g1.3g3.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g66kcal0g16.5g0g0g
Voi 5.7g41kcal0.1g0g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g2208kcal161.6g227.8g69.8g7.6g
Valittu annoskoko830g1104kcal80.8g113.9g34.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna415g552kcal40.4g57g17.5g1.9g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517