Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 250g96kcal2.5g17.3g0.5g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g730kcal57.2g51g29.6g18.8g
Valittu annoskoko830g365kcal28.6g25.5g14.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna415g183kcal14.3g12.8g7.4g4.7g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711