Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 572g167kcal5.4g25.7g2.3g10.9g
Vesi, vesijohtovesi 3716g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 243g880kcal19.8g191.9g1.4g4.1g
Kesäkurpitsa715g122kcal2.9g17.9g4.3g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11.1g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)429g116kcal5.6g20.6g0.9g7.3g
Ruokaöljy keskiarvo 40g354kcal0g0g40g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 857g1446kcal168.2g10.3g81.5g0g
Maissi jyvät 172g247kcal4.8g43.9g4.1g6.3g
Tomaattimurska 857g252kcal4.8g45.4g1.7g16.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour429g1286kcal14.6g18.4g128.6g4.3g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16600g9934kcal461.2g784.4g531g119.4g
Valittu annoskoko8300g4967kcal230.6g392.2g265.5g59.7g
Annoskoko puolitettuna4150g2484kcal115.3g196.1g132.8g29.9g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915