Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4664g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta1632g2449kcal326.5g0g130.6g1.6g
Parsakaali brokkoli 840g294kcal38.8g16.4g2.5g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g420g118kcal2.5g25g0.8g10.5g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g583g204kcal15.7g27.4g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16604g6217kcal771.2g153.2g274.2g71.8g
Valittu annoskoko8302g3109kcal385.6g76.6g137.1g35.9g
Annoskoko puolitettuna4151g1554kcal192.8g38.3g68.6g18g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572