Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 659g940kcal82.3g2g67.5g0g
Sokeri 509g2066kcal0g508.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl499g4491kcal0g0g499g0g
Omena, keskikokoinen 200g3992g1357kcal8g283.5g12g71.9g
Vehnäjauho puolikarkea 779g2671kcal79.3g544.9g9.3g27.2g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Maito, Kevyt1198g551kcal38.3g57.5g18g0g
Leseseos (3 viljan)399g1018kcal66.3g135.7g24.4g119.8g
Sokeri 170g689kcal0g169.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g70g254kcal2.4g55.6g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16608g28180kcal556.4g3537g1265.2g438g
Valittu annoskoko8304g14090kcal278.2g1768.5g632.6g219g
Annoskoko puolitettuna4152g7045kcal139.1g884.3g316.3g109.5g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109