Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g1600g5760kcal232g1120g36.8g19.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2000g406kcal12g76g6g28g
Kurkku,tuore 100g2400g230kcal14.4g33.6g2.4g0g
Persilja 480g131kcal6.6g5.3g1g38.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g240g36kcal2.4g4.8g0.5g3.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g224g269kcal5.6g13.4g20.2g3.4g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1200g3360kcal228g0g276g12g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16608g20452kcal1003g2511.4g685.8g209.2g
Valittu annoskoko8304g10226kcal501.5g1255.7g342.9g104.6g
Annoskoko puolitettuna4152g5113kcal250.8g627.9g171.5g52.3g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352