Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Herkkusieni 66g11kcal1.4g0.2g0.2g1g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Katkarapu 88g60kcal12.6g0g1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 44g131kcal7.9g0.5g10.9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty263g368kcal13.6g73.5g1.8g8.9g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1663g1360kcal77.6g185.8g30g33.6g
Valittu annoskoko831g680kcal38.8g92.9g15g16.8g
Annoskoko puolitettuna416g340kcal19.4g46.5g7.5g8.4g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753