Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g2000g4400kcal214g12g340g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g3000g1710kcal42g372g6g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16632g12422kcal518.8g775.8g707.6g1.6g
Valittu annoskoko8316g6211kcal259.4g387.9g353.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna4158g3106kcal129.7g194g176.9g0.4g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503