Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 276g2005kcal3.3g1.1g224.7g0g
Sokeri 188g763kcal0g187.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 323g1110kcal33g226.4g3.9g11.3g
Siirappi 44g133kcal0g32.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1664g8022kcal72.6g896.2g457.2g22.6g
Valittu annoskoko832g4011kcal36.3g448.1g228.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna416g2006kcal18.2g224.1g114.3g5.7g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579