Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%4256g5916kcal808.6g0g297.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1756g2212kcal193.1g5.3g158g0g
Maitorahka, Valio, 0,31330g864kcal146.3g55.9g4g0g
Sipuli (kuorittu)798g215kcal10.4g38.3g1.6g13.6g
Suola, annos 3g106g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.1g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g18576kcal2328.6g223.2g923.8g30.4g
Valittu annoskoko8320g9288kcal1164.3g111.6g461.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna4160g4644kcal582.2g55.8g231g7.6g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701