Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4140g5216kcal455.4g12.4g372.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g128g488kcal1.8g120.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1204g7221kcal288.8g79.4g649.9g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g802g5857kcal8g8g641.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 802g2649kcal16g24.1g280.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g80g305kcal1.1g75.2g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1123g6739kcal269.6g74.1g606.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g57090kcal2085.6g817.4g5103.4g0.4g
Valittu annoskoko8320g28545kcal1042.8g408.7g2551.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna4160g14273kcal521.4g204.4g1275.9g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345