Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 2764g20051kcal32.9g11.1g2247.2g0g
Sokeri 1880g7629kcal0g1877.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3234g11097kcal329.5g2263.8g38.8g113.2g
Siirappi 442g1333kcal0.4g327.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g80221kcal725.6g8960.6g4572g226.4g
Valittu annoskoko8320g40110kcal362.8g4480.3g2286g113.2g
Annoskoko puolitettuna4160g20055kcal181.4g2240.2g1143g56.6g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579