Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3200g578kcal17.9g80g12.8g22.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3733g758kcal22.4g141.9g11.2g52.3g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Limemehu (Tymbark), annos 100g1067g512kcal1.1g128g1.1g0g
Hunaja 53g176kcal0.3g43.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl139g1248kcal0g0g138.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g6821kcal103.6g827.8g329.2g154.8g
Valittu annoskoko8320g3410kcal51.8g413.9g164.6g77.4g
Annoskoko puolitettuna4160g1705kcal25.9g207g82.3g38.7g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314