Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi959g4313kcal62.3g575.1g201.3g29.7g
Voi, 1 tl, 5 g320g2332kcal3.2g3.2g255.6g0g
Sokeri 153g623kcal0g153.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g205kcal0g50.6g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss2237g765kcal22.4g91.7g17.9g82.8g
Flora Vanilla 12%1534g2914kcal69g245.4g184g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g959g2396kcal55.6g30.7g225.3g1.9g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g1150g1840kcal84g18.4g80.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g192g767kcal0g191.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini128g446kcal109.4g0g0.1g0g
Marianne crush 150g639g2748kcal7.7g549.6g53.7g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g38698kcal827.2g3819.2g2036.8g250.6g
Valittu annoskoko8320g19349kcal413.6g1909.6g1018.4g125.3g
Annoskoko puolitettuna4160g9675kcal206.8g954.8g509.2g62.7g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901