Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3901g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 330g1004kcal28.9g182.9g6.3g45.9g
Kaurahiutale 240g898kcal34.8g136.8g17.5g24g
Auringonkukansiemen 900g5347kcal207.1g113.4g445.7g54g
Siirappi 180g543kcal0.2g133.4g0g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 126g894kcal0.5g0g100.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2536g8701kcal258.4g1775.1g30.4g88.8g
Kuivahiiva, annos 11g66g238kcal29.7g26.4g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16650g35249kcal1119.2g4736g1209.4g425.4g
Valittu annoskoko8325g17624kcal559.6g2368g604.7g212.7g
Annoskoko puolitettuna4163g8812kcal279.8g1184g302.4g106.4g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453