KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g65g360kcal6.5g14.9g28g0g
Voi, 1 tl, 5 g175g1274kcal1.7g1.7g139.6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton44g140kcal10.1g4.6g9.1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka87g326kcal1g80.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)436g550kcal48g1.3g39.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g26g157kcal6.3g1.7g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g5611kcal147.2g208.8g460.2g0g
Valittu annoskoko833g2806kcal73.6g104.4g230.1g0g
Annoskoko puolitettuna417g1403kcal36.8g52.2g115.1g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156