Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 100g854kcal1.2g0g96.1g0g
Vesi559g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g66g230kcal4g49.8g0.9g1.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g105g356kcal2.1g3.1g36.7g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g2898kcal15.2g108g267.6g4.6g
Valittu annoskoko833g1449kcal7.6g54g133.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna417g724kcal3.8g27g66.9g1.2g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522