Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 960g616kcal30.7g46.3g33.6g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g4800g5280kcal1200g0g48g0g
Korppujauho (Pirkka)800g2864kcal112g560g17.6g40g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16672g22595kcal3128g1233.4g559.4g80.2g
Valittu annoskoko8336g11298kcal1564g616.7g279.7g40.1g
Annoskoko puolitettuna4168g5649kcal782g308.4g139.9g20.1g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567