Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 120g177kcal25.8g0g8.2g0g
Vesi331g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 120g35kcal0.7g6.4g0.2g2.3g
Kidneypapu keitetty 100g69g66kcal4.8g10.1g0.3g4.8g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g69g66kcal4.8g10.4g0.7g5.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 120g41kcal1.3g6.5g0.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g851kcal74.8g66.8g28.2g32.2g
Valittu annoskoko834g426kcal37.4g33.4g14.1g16.1g
Annoskoko puolitettuna417g213kcal18.7g16.7g7.1g8.1g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179