Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g313g78kcal4.1g13.1g0.6g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow266g226kcal12.2g39.8g1.3g13.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1669g1550kcal127.6g105.8g66.2g26.6g
Valittu annoskoko834g775kcal63.8g52.9g33.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna417g388kcal31.9g26.5g16.6g6.7g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465