Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g563g135kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Paprika, punainen68g17kcal0.6g3.1g0.3g1.4g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen113g157kcal21.4g0g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)45g55kcal1g12.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g740kcal59.8g71g18.8g28.2g
Valittu annoskoko835g370kcal29.9g35.5g9.4g14.1g
Annoskoko puolitettuna417g185kcal15g17.8g4.7g7.1g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741