Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 5609g3086kcal89.8g739.3g9.5g47.7g
Sipuli (kuorittu)596g161kcal7.7g28.6g1.2g10.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g351g88kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka140g14kcal1.5g1.1g0.3g1.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1052g210kcal6.3g40g3.2g14.7g
Dijonsinappi, Maille, Original70g49kcal2.8g5.6g2.1g2.1g
Rypsiöljy 281g2480kcal0g0g280.5g0g
Viinietikka 210g44kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g12530kcal217.8g1692.8g594g155.8g
Valittu annoskoko8344g6265kcal108.9g846.4g297g77.9g
Annoskoko puolitettuna4172g3133kcal54.5g423.2g148.5g39g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848