Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 3497g796kcal19.6g120.6g10.5g49g
Sipuli (kuorittu)769g208kcal10g36.9g1.5g13.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g210g1888kcal0g0g209.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g21g36kcal1.7g6.7g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore1049g105kcal11.5g8.4g2.1g10.5g
Vesi, vesijohtovesi 2798g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g6066kcal85.6g345.2g448g145.2g
Valittu annoskoko8344g3033kcal42.8g172.6g224g72.6g
Annoskoko puolitettuna4172g1517kcal21.4g86.3g112g36.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839