Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)3780g5103kcal756g3.8g226.8g0g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Valkosipuli 560g607kcal44.2g91.3g3.4g11.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2800g2380kcal39.2g123.2g196g0g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 70g196kcal7.6g26.8g2.3g18.6g
Rypsiöljy 210g1857kcal0g0g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g20739kcal1715.8g570.8g1280.4g89.4g
Valittu annoskoko8344g10369kcal857.9g285.4g640.2g44.7g
Annoskoko puolitettuna4172g5185kcal429g142.7g320.1g22.4g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883