Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5589g8032kcal894.2g0g497.4g0g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2236g7601kcal44.7g67.1g782.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka419g344kcal14.3g79.6g4.2g4.2g
Sokeri 45g182kcal0g44.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g32315kcal1906.4g382.8g2568g8.4g
Valittu annoskoko8344g16158kcal953.2g191.4g1284g4.2g
Annoskoko puolitettuna4172g8079kcal476.6g95.7g642g2.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502