Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g728g2330kcal72.8g473.2g14.6g76.4g
Vehnäjauho puolikarkea 728g2498kcal74.2g509.6g8.7g25.5g
Vesi1904g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g3696g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1232g1708kcal154g3.7g120.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g13072kcal602g1973g288g203.8g
Valittu annoskoko8344g6536kcal301g986.5g144g101.9g
Annoskoko puolitettuna4172g3268kcal150.5g493.3g72g51g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274