Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1397g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 189g1667kcal0g0g188.5g0g
Oivariini, 60 (100g)196g1075kcal2g2g117.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl2793g9496kcal55.9g83.8g977.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2793g670kcal50.3g83.8g14g53.1g
Sipuli (kuorittu)978g264kcal12.7g46.9g2g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g26346kcal241.8g433g2598.6g139.4g
Valittu annoskoko8344g13173kcal120.9g216.5g1299.3g69.7g
Annoskoko puolitettuna4172g6586kcal60.5g108.3g649.7g34.9g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957