Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3738g675kcal20.9g93.5g15g26.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2136g427kcal27.8g64.1g4.3g0g
Rypsiöljy 288g2550kcal0g0g288.4g0g
Emmental, mustaleima214g876kcal61.9g0g68.4g0g
Herkkusieni säilyke 1816g308kcal38.1g3.6g5.4g43.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g529kcal3.2g4.8g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g10729kcal303.8g332g875.2g139.6g
Valittu annoskoko8352g5365kcal151.9g166g437.6g69.8g
Annoskoko puolitettuna4176g2682kcal76g83g218.8g34.9g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087