Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2143g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1786g5126kcal58.9g1214.6g3.6g151.8g
Sokeri 2143g8700kcal0g2141.2g0g0g
Voi 1429g10366kcal17g5.7g1161.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)786g990kcal86.4g2.4g70.7g0g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.5g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g114kcal0g28.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g50718kcal328.4g6811.4g2472g304g
Valittu annoskoko8352g25359kcal164.2g3405.7g1236g152g
Annoskoko puolitettuna4176g12680kcal82.1g1702.9g618g76g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161