Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g1798g6311kcal467.5g45g485.5g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g441g1894kcal88.1g167.4g96.9g2.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 3596g857kcal64.7g78.4g10.8g82g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät2517g2517kcal415.4g30.2g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g23160kcal2071.4g642g1322.4g168.4g
Valittu annoskoko8352g11580kcal1035.7g321g661.2g84.2g
Annoskoko puolitettuna4176g5790kcal517.9g160.5g330.6g42.1g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779