Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5396g1139kcal64.8g183.5g10.8g113.3g
Jauheliha, sika-nauta 2398g5311kcal419.7g0g407.7g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow78g203kcal7.8g7.8g15.6g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g13563kcal997g428.6g870.2g245.4g
Valittu annoskoko8352g6782kcal498.5g214.3g435.1g122.7g
Annoskoko puolitettuna4176g3391kcal249.3g107.2g217.6g61.4g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213