Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g2665g1066kcal13.3g319.8g5.3g0g
Juuressose Pirkka 500g2665g1066kcal18.7g237.2g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2665g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g5.3g7kcal0.2g1.1g0.3g0.7g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g80g720kcal0g0g79.9g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g240g672kcal45.6g0.1g52.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g7129kcal160.6g1126.8g287.6g2.8g
Valittu annoskoko8352g3565kcal80.3g563.4g143.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna4176g1782kcal40.2g281.7g71.9g0.7g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522