Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4829g1019kcal57.9g164.2g9.7g101.4g
Porkkanaraaste 200g2415g652kcal14.5g128g4.8g60.4g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g362g366kcal0g76.1g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever724g4897kcal7.2g8.7g536g0g
Mustapippuri 2.4g6.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g13880kcal159.8g755.8g1101.2g324.8g
Valittu annoskoko8352g6940kcal79.9g377.9g550.6g162.4g
Annoskoko puolitettuna4176g3470kcal40g189g275.3g81.2g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007