Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 908g6586kcal10.8g3.6g738.1g0g
Sokeri 386g1566kcal0g385.4g0g0g
Kaurahiutale 726g2718kcal105.3g414g53g72.6g
Vehnäjauho, sunnuntai885g3098kcal106.2g628.4g18.6g26.6g
Mansikka, Tuore4539g1952kcal22.7g381.3g9.1g86.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g908g5075kcal76.3g499.3g308.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g41988kcal642.6g4624g2255g370.8g
Valittu annoskoko8352g20994kcal321.3g2312g1127.5g185.4g
Annoskoko puolitettuna4176g10497kcal160.7g1156g563.8g92.7g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569