Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7164g2006kcal43g426.3g14.3g179.1g
Oliiviöljy 79g697kcal0g0g78.8g0g
Mustapippuri 29g80kcal3.1g11g0.9g7.6g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste1075g4213kcal354.6g0g305.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g13991kcal801.4g874.6g798.4g373.4g
Valittu annoskoko8352g6996kcal400.7g437.3g399.2g186.7g
Annoskoko puolitettuna4176g3498kcal200.4g218.7g199.6g93.4g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922