Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 6425g5389kcal1172.5g0g70.7g0g
Pekoni rasvainen 899g3382kcal107.9g0g332.8g0g
Sipuli 257g78kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g64g6.4kcal1g0g0.4g54.6g
Kananmuna kuoreton 707g1008kcal88.3g2.1g72.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g19726kcal2745.8g28.8g953.6g118g
Valittu annoskoko8352g9863kcal1372.9g14.4g476.8g59g
Annoskoko puolitettuna4176g4931kcal686.5g7.2g238.4g29.5g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900