Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g9g8.4kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g133g320kcal14.7g4g26.7g0.3g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g100g44kcal2.2g8g0.3g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g100g27kcal0.9g5g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)6.7g48kcal0.1g0.3g5.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso1.3g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g133g27kcal1.5g3.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1672g968kcal40g46.6g67.8g6.8g
Valittu annoskoko836g484kcal20g23.3g33.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna418g242kcal10g11.7g17g1.7g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577