Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 291g323kcal63.1g0g7.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g16g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.5g0.1g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.8kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi204g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 204g144kcal0.6g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1673g1037kcal131.4g16.2g17.8g5.4g
Valittu annoskoko837g518kcal65.7g8.1g8.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna418g259kcal32.9g4.1g4.5g1.4g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003