Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3332g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g93g84kcal2.8g3.3g6.5g0.7g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g1333g3199kcal146.6g40g266.6g2.7g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g1000g440kcal22g80g3g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g1000g270kcal9g50g3g26g
Sipuli (kuorittu)183g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)67g480kcal0.7g2.7g53.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso13g37kcal1.1g6.5g0.8g0g
Basilika, kuivattu 3.3g8.5kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Mustapippuri, annos 1g3.3g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g1333g267kcal14.7g38.7g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16720g9683kcal400.4g464g678.2g67.6g
Valittu annoskoko8360g4842kcal200.2g232g339.1g33.8g
Annoskoko puolitettuna4180g2421kcal100.1g116g169.6g16.9g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577