Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio3200g2880kcal144g160g192g0g
Paprika vihreä 800g170kcal7.5g20g2.4g15.2g
Purjosipuli 640g147kcal11.6g15.4g1.3g13.4g
Sinappi 160g210kcal7g22.6g9.6g2.7g
Tilli, tuore 48g14kcal1.8g0.4g0.4g1g
Kananmuna, keitetty 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16736g16885kcal1223.8g458g1133g64.6g
Valittu annoskoko8368g8443kcal611.9g229g566.5g32.3g
Annoskoko puolitettuna4184g4221kcal306g114.5g283.3g16.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251