Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 300g365kcal63.7g0g12g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Paprika vihreä 127g27kcal1.2g3.2g0.4g2.4g
Paprika punainen 127g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi53g45kcal2.5g8.4g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Smetana, Valio, hyla75g292kcal1.5g1.9g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g1723kcal144.6g48.6g104.2g9.8g
Valittu annoskoko837g861kcal72.3g24.3g52.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna419g431kcal36.2g12.2g26.1g2.5g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162