Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g180g216kcal32.4g3.1g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.5g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.5g0.4g1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1g2.9g0g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium113g394kcal19.1g72g2.5g6.7g
Flora ruoka kevyt & paksu113g68kcal1.1g5.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g1866kcal114.6g211.2g59.8g16.2g
Valittu annoskoko837g933kcal57.3g105.6g29.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna419g467kcal28.7g52.8g15g4.1g
Arvot/100g100g112kcal6.8g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094