Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2797g4644kcal531.5g0g279.7g0g
Sipuli (kuorittu)679g183kcal8.8g32.6g1.4g11.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattimurska, 1 prk4795g1285kcal28.8g254.2g9.6g67.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16744g13387kcal1144.6g586.6g701.6g158.8g
Valittu annoskoko8372g6693kcal572.3g293.3g350.8g79.4g
Annoskoko puolitettuna4186g3347kcal286.2g146.7g175.4g39.7g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803