Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g760g798kcal60.8g106.4g15.2g76g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 28g248kcal0g0g28g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g40g155kcal13.2g0g11.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1676g2406kcal148g213.2g109.2g152g
Valittu annoskoko838g1203kcal74g106.6g54.6g76g
Annoskoko puolitettuna419g602kcal37g53.3g27.3g38g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308