Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Sipuli (kuorittu)680g184kcal8.8g32.6g1.4g11.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattimurska, 1 prk4800g1286kcal28.8g254.4g9.6g67.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16760g13399kcal1145.6g587g702.4g159.2g
Valittu annoskoko8380g6700kcal572.8g293.5g351.2g79.6g
Annoskoko puolitettuna4190g3350kcal286.4g146.8g175.6g39.8g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803