Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio3206g2886kcal144.3g160.3g192.4g0g
Paprika vihreä 802g170kcal7.5g20g2.4g15.2g
Purjosipuli 641g147kcal11.6g15.4g1.3g13.5g
Sinappi 160g211kcal7g22.6g9.6g2.7g
Tilli, tuore 48g14kcal1.8g0.4g0.4g1g
Kananmuna, keitetty 3527g5031kcal440.8g10.6g361.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g16917kcal1226g458.6g1135.2g64.8g
Valittu annoskoko8384g8459kcal613g229.3g567.6g32.4g
Annoskoko puolitettuna4192g4229kcal306.5g114.7g283.8g16.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251